top of page

GRONDSANERING DOOR PIETERS GCA IN LEBBEKE (OOST-VLAANDEREN)

De professional voor al uw bodemsanering, grondwerken en afbraakwerken

NV Pieters GCA uit Lebbeke (Oost-Vlaanderen) zorgt met bodemsanering voor een milieukundig resultaat. Met kennis van (bodem)zaken zijn we bedreven in het afgraven en afvoeren van vervuilde of verontreiniging grond. We verwijderen of immobiliseren de verontreiniging door het afgraven en afvoeren van de grond. Schone grond wordt na de bodemsanering teruggeplaatst en het werk wordt onder milieukundige begeleiding uitgevoerd.

De eisen voor bodemsanering, zoals het transporteren en toepassen van grond en zand, worden steeds strenger. Wij zijn gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001, 2000 en voor het uitvoeren van bodemsanering volgens SIKB BRL 7000 met protocol BRL 7001. Na onderzoek door een partner kunnen wij de verontreinigde grond of bodem vakkundig saneren.

Hebt u een bouwgrond gekocht die nog gesaneerd moet worden? Of zoekt uw bedrijf een expert in grondsanering? Pieters zorgt voor de verwijdering en verwerking van uw verontreinigde grond. Onze professionals graven de grond zorgvuldig af, voeren hem naar ons terrein en verwerken hem volgens de geldende voorschriften.

Meer informatie over bodemsanering? Contacteer ons meteen voor inlichtingen of een offerte voor uw grondsanering!

bottom of page